Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 Kasım Salı günü saat 18.00’de yapılacak. Başkan Serkan Acar yönetimindeki toplantıda belediyeye ait taşınmazların takas talepleri, imar planı değişiklikleri, Kızılay ile ortak hizmet projesi ve Çocuk Meclisi yönetmeliği görüşülecek.
Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı için geri sayım başladı. Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı, 3 Kasım 2026 Salı günü saat 18.00’de Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.
Toplantının gündeminde başkanlıktan gelen 8 önerge ve komisyondan gelen 1 rapor bulunuyor. Meclis, 6 Ekim ve 9 Ekim 2026 tarihli toplantı tutanaklarının okunup onaylanmasıyla başlayacak.
Taşınmaz Takasları ve İmar Planı Değişiklikleri Görüşülecek
Başkanlıktan gelen önergelerin ilk üç maddesinde belediyeye ait taşınmazlarla ilgili takas talepleri ele alınacak. Gündemin 4, 5 ve 6’ncı maddelerinde ise farklı bölgelerdeki imar planı değişiklikleri meclis üyelerinin değerlendirmesine sunulacak.
Gündemin 7’nci maddesinde Aliağa Belediyesi ile Türkiye Kızılay Derneği arasında ortak hizmet projesi gerçekleştirilmesi ve bu kapsamda protokol imzalanması görüşülecek.
8’inci ve son başkanlık önergesinde ise Çocuk Meclisi Kuruluş ve Çalışma Yönetmeliği taslağı ele alınacak.
Kazım Dirik Mahallesi İçin İmar Raporu Gündemde
Komisyondan gelen raporlar bölümünde, Kazım Dirik Mahallesi’ndeki imar planı değişikliğinin onaylanması talebine ilişkin İmar Komisyonu raporu görüşülecek. Söz konusu raporun komisyonda oy birliğiyle kabul edildiği bildirildi.
Aliağa Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, belediyenin resmi internet sitesi ve YouTube kanalı üzerinden canlı olarak takip edilebilecek.










Yorumlar
Yorum Yap