Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirilen Halk Buluşmasın’da Aliağalılara seslenen Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Size söz veriyorum; pahalıya mal oluyor diye işçilerin ekmeğiyle oynamayacağım. Hiç kimseye şiddet uygulamayacağım. Çalmayacağım, çaldırmayacağım." ifadelerini kullandı.

Gözden kaçırmayın

İyi Parti Aliağa'dan Şok İstifalarİyi Parti Aliağa'dan Şok İstifalar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Milletvekilleri ve Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe'nin katılımlarıyla  Aliağa Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen Halk Buluşmasın’da Aliağalılara seslenen Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç;

“BU SEÇİM İŞ AŞ BARINMA DİYEREK YOLA ÇIKANLARLA HALKIN PARASINI ŞIMARIKÇA HARCAYANLAR ARASINDA BİR SEÇİMDİR “

Ahlaklı belediyecilik anlayışı ile Aliağa’yı yöneteceklerini ifade eden CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Bu seçim; kentin zenginliğini kentte yaşayanlarla paylaşacağım diyen ile yaşadığı ülkenin, yönettiği kentin ihtiyaçlarını bilmeyen ve hemşehrilerine yabancılaşmış iki tarafın seçimidir. Bu seçim; çalmadan da çalışılacağını göstereceklerle, memleketimizi yandaşına parsel parsel satıp, halkın parasını şımarık çocuk gibi bilinçsiz harcayanların seçimidir.Bu seçim; temel gıda ürünleri için saatlerce sıra bekleyen işçisi, emeklisi, yaşlısı olan bir halk varken; aklı fikri yatta, uçakta, rantta olan anlayışın seçimidir. Onlar; halkını şehrini tanımayan, ihtiyaçlarını sorunlarını bilmeyen, paha da ağır, yükte ağır ama gönülde boş, kalpte boş işler koyuyorlar ortaya” dedi.

“EMANETE İHANET ETMEYECEĞİM”

İsrafı bitirmeye, azı çoğaltmaya, zenginliği hakça paylaşmaya geldiklerinivurgulayan Güç, “Size söz veriyorum; pahalıya mal oluyor diye işçilerin ekmeğiyle oynamayacağım. Hiç kimseye şiddet uygulamayacağım. Çalmayacağım, çaldırmayacağım. Dostlarımın, sevdiklerimin yaşadığı bu kente gözüm gibi bakacağım. Belediye başkanınız olarak bu kentin sahibi değil, emanetçisi olacağım. Asla emanete ihanet etmeyeceğim” diye konuştu.