Geçtiğimiz hafta düzenlediği toplantıda Aliağalı basın mensuplarına Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ozan Yıldızbaş, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı ziyaret etti.
Gözden kaçırmayın

Geçtiğimiz hafta düzenlediği toplantıda Aliağalı basın mensuplarına Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ozan Yıldızbaş, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a ziyaret gerçekleştirdi.
Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na adaylığını açıkladıktan sonra ilçede bulunan muhtarları ve Aliağa Belediyesi Apaş Yönetim Kurulu Başkanı'nı ziyaret eden Yıldızbaş, ziyaretlerine Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ziyaretleriyle devam etti.
Başkanlığa seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri yaptığı ziyaretlerde ayrıntılı olarak anlatan Yıldızbaş, uzun süredir inşaatı durmuş olan Esnaf Sarayı'nı tamamlayacaklarını, Aliağalı Esnaflar için Esnaf Lokali açacaklarını, meslek gruplarına göre dernekleşme ve kooperatifleşme süreçlerini başlatacakları ve Esnaf Kart ile esnaflara sosyal ve maddiyat olarak kazanımlar sağlayacaklarını belirtti.
Göreve seçilmesi halinde gerçekleştirecekleri diğer projelerinde bulunduğu dosyayı ziyaretlerinde sunan Yıldızbaş, gösterdikleri misafirperverlikleri için Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a teşekkürlerini sundu.
Yorumlar
Yorum Yap