TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Aliağaspor FK, konuk ettiği Kırıkkalegücü'nü 6-3 skorla mağlup etti.

Gözden kaçırmayın

FOÇA’DA RÜZGAR SÖRFÜ HEYECANIFOÇA’DA RÜZGAR SÖRFÜ HEYECANI

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Aliağaspor FK, 27 Nisan Cumartesi günü Aliağa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleden 6-3'lük skorla ayrıldı. Aliağaspor FK, bu galibiyetle profesyonel liglerin tek namağlup takımı oldu.

TFF 3.Lig’in 30.Haftasında sahasında Kırıkkalegücü’nü konuk eden İzmir’in güçlü temsilcisi Aliağaspor FK, rakibini 6-3’lük skorla mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 66’ya yükselten Aliağaspor FK, TFF 3. Lig 1. Grubu 2. olarak tamamladı.  Aliağaspor FK, 2. olarak tamamladığı 3. Lig 1. grubtan 2. Lig'e çıkmak için, kendi grubunda elemeleri geçen takım ile maç yapacak. Aliağaspor FK, elemeyi geçen takım ile 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü deplasmanda, 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü ise evinde maç oynayacak. Bu iki maçtan avantaj ile çıkmayı başarırsa Aliağaspor FK, 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü tarafsız bir sahada  2. Lige Yükselme Maçı oynayacak. 

TFF 3. Lig 1. Grubu namağlup olarak 2.'likle bitiren Aliağaspor FK'nın bu maçları kazanarak 2. Lig'e çıkacağı ile ilgili kulüp yöneticileri ve futbolcuların çok istekli ve ümitli olduğu ve Aliağalı taraftarlardan destek bekledikleri belirtildi.

Aliağa Atatürk Stadında oynanan mücadeleyi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal, Futbol Şube Sorumlusu Turgay Mete, kulüp yöneticileri ile çok sayıda Aliağalı futbolsever tribünden takip etti.