Veri Politikası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, XXXXX olarak ("XXXXX") kişisel verilerinizi güvenliği konusunda azami özeni göstermekteyiz. KVKK kapsamında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinize ilişkin

KVKK uyarınca "kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi" kişisel veridir. Bu bağlamda işbu sayımla sınırlı kalmamak kaydıyla size daha iyi hizmet verebilmek, istatiksel çalışmalar yapabilmek, reklam ve pazarlama faaliyetimizi yürütebilmek adına; adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve doğum yeriniz, telefon numaranızın, resim, görüntü ve ses kaydınız, IP adresiniz, elektronik posta adresiniz, sosyal medya hesapları üzerinden bağlanılması durumunda o kanala ait bilgileriniz başta olmak üzere kullanıcı olarak kişiliğinizle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanan her türlü kişisel bilgileriniz kişisel veri sıfatıyla KVKK kapsamında tarafımızca saklanacaktır.

Kişisel verilerinizin kimlerle paylaşılacağına ilişkin

Toplanan kişisel verileriniz; XXXXX ve ona bağlı doğrudan veya dolaylı bağlı olduğu grup şirketleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalanabilmeniz, müşteri ve izleyicilerimizi tanımak, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda tercihlerinizi ve kullanım alışkanlarınızı anlamak, buna ilişkin araştırma, bilgilendirme yapabilmek, pazarlama ve reklam çalışmalarımızı şekillendirmek, şirket stratejimizi belirlemek ile XXXXX insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, grup şirketlerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu'nun 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebine ilişkin

Kişisel Verileriniz, her türlü yazılı, sözlü veya elektronik ortam üzerinden verdiğiniz beyan ve onaylarla toplanmakta ve KVKK'ın 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

Kişisel Verileriniz yönelik haklarınıza ilişkin

KVKK'ın 11 numaralı maddesi gereği aktifbulten.com.tr sitesi üzerinden başvurarak:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK ile öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme veya silinmesini talep etme hallerinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.
Çerez (Cookie) kullanımına ilişkin

Çerezler (Cookie) internet sitemizi ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamamızı kullanmanız halinde internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayar veya mobil uygulama kullandığınız cep telefonu, tablet (vb.) içinde tanımlama dosyalarıdır. Tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş bu Kişisel Verilerinizi kullanma koşullarına bağlı kalarak sitemizde gezinme bilgilerinizi saklamakta; 3. Kişilerle paylaşabilmekteyiz. Kalıcı çerez ve geçici çerez olmak üzere iki tür çerez bulunmaktadır. Kalıcı çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar saklı kalmaya devam eder. Geçici çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif kalır daha sonra erer.

Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kişisel verilere ilişkin iletişim izin metni

İşbu metin ile birlikte, paylaşmış olduğunuz isim, soy isim, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, her türlü yazılı ve görsel basına ilişkin alışkanlığı-tercih, zevk ve beğeniler, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, mail, IP adresi ve ikametgâh adres bilgileri ile kredi kartı bilgileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanması; kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi, istatiksel bilgi oluşturulması amacıyla; otomatik olan/olmayan yöntemlerle temin, devralınma, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilme, depolanma, muhafaza, elde edilebilir hale getirilme, kullanılma, güncellenme, değiştirilme, birleştirilme, yeniden düzenlenme, sınıflandırılma, açıklanma, paylaşım, (yurt içinde-dışına) aktarılma, transfer ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek ve aynı amaçlara yönelik olarak; tüm XXXXX Murat Öztürk ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kişisel verileriniz satış pazarlama amaçlı tarafınızı bilgilendirme, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta, kargo yoluyla bildirimlerimizin ve ürünlerinizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek 3. kişi/kurumlarla paylaşılacaktır. Kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca izniniz de rica edilebilecektir. XXXXX Murat Öztürk'e başvurunuzla kişisel verileriniz isteminize göre silinebilir, yok edilebilir veya anonim hale getirilebilir. Bu başvurunuza karşı yasal azami sürede talepleriniz yerine getirilecektir.

Puan Durumu
  • TakımlarPO
  • 1 Başakşehir 69 34
  • 2 Trabzonspor 65 34
  • 3 Beşiktaş 62 34
  • 4 Sivasspor 60 34
  • 5 Aytemiz Alanyaspor 57 34
  • 6 Galatasaray 56 34
  • 7 Fenerbahçe 53 34
  • 8 Gaziantep FK 46 34
  • 9 Antalyaspor 45 34
  • 10 Kasımpaşa 43 34
  • 11 Göztepe 42 34
  • 12 Gençlerbirliği 36 34
  • 13 Atiker Konyaspor 36 34
  • 14 Yukatel Denizlispor 35 34
  • 15 Çaykur Rizespor 35 34
  • 16 Evkur Yeni Malatyaspor 32 34
  • 17 MKE Ankaragücü 32 34
  • 18 Kayserispor 32 34
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Hatayspor 66 34
  • 2 BB Erzurumspor 62 34
  • 3 Adana Demirspor 61 34
  • 4 Akhisar Belediyespor 57 34
  • 5 Fatih Karagümrük 56 34
  • 6 Bursaspor 56 34
  • 7 Altay İzmir 54 34
  • 8 Keçiörengüçü 50 34
  • 9 Menemenspor 44 34
  • 10 Giresunspor 44 34
  • 11 Ümraniyespor 44 34
  • 12 Istanbulspor 40 34
  • 13 Balıkesirspor 38 34
  • 14 Altınordu 37 34
  • 15 Boluspor 33 34
  • 16 Osmanlıspor 30 34
  • 17 Adanaspor 21 34
  • 18 Eskişehirspor 12 34
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Liverpool 99 38
  • 2 Manchester City 81 38
  • 3 Manchester United 66 38
  • 4 Chelsea 66 38
  • 5 Leicester City 62 38
  • 6 Tottenham Hotspur 59 38
  • 7 Wolverhampton Wanderers 59 38
  • 8 Arsenal 56 38
  • 9 Sheffield United 54 38
  • 10 Burnley 54 38
  • 11 Southampton 52 38
  • 12 Everton 49 38
  • 13 Newcastle United 44 38
  • 14 Crystal Palace 43 38
  • 15 Brighton & Hove Albion 41 38
  • 16 West Ham United 39 38
  • 17 Aston Villa 35 38
  • 18 Bournemouth 34 38
  • 19 Watford 34 38
  • 20 Norwich City 21 38
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Real Madrid 87 38
  • 2 FC Barcelona 82 38
  • 3 Atlético Madrid 70 38
  • 4 Sevilla FC 70 38
  • 5 Villarreal CF 60 38
  • 6 Real Sociedad 56 38
  • 7 Granada CF 56 38
  • 8 Getafe CF 54 38
  • 9 Valencia CF 53 38
  • 10 CA Osasuna 52 38
  • 11 Athletic Club 51 38
  • 12 Levante UD 49 38
  • 13 Real Valladolid 42 38
  • 14 SD Eibar 42 38
  • 15 Real Betis 41 38
  • 16 Deportivo Alavés 39 38
  • 17 RC Celta 37 38
  • 18 CD Leganés 36 38
  • 19 RCD Mallorca 33 38
  • 20 RCD Espanyol 25 38
  • Detaylı puan durumu için tıklayın