Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, 31 Mart Yerel Seçimleri ardından bir basın açıklaması yaptı.

Gözden kaçırmayın

Çağatay Güç, Genel Sekreter Yardımcısı olduÇağatay Güç, Genel Sekreter Yardımcısı oldu

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Aliağa Belediye Başkan Adayı olan ve % 44.38 oy oranı ile seçimi kaybeden Çağatay Güç, bugün basın açıklaması yaptı. CHP Aliağa İlçe binası önünde CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe ile birlikte basın açıklaması yapan ve parti önünde toplanan partililere seslenen Güç, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi.


Güç, yaptığı basın açıklamasında; "Değerli Aliağalılar, seçim günü ilçe yöneticilerimiz ve görevlilerimizle birlikte sandık sonuçlarını titizlikle inceledik. Sandıklara itirazlarımızı gerçekleştirdik ancak seçim şu anki tabloda bizim oy oranımız %44,38 , rakibimizin oy oranı %46,72 olarak sonuçlanmış gibi duruyor.

Seçim sonuçları her ne kadar meydanlarda bir zafer olarak kutlanmış olsa da, yüzlerce arkadaşlarımızın emekleriyle sokak sokak, kapı kapı dolaşarak yaptığımız siyaset halkımızda yankı bulmuştur.

Çok güçlü, yıkılmaz denen kalede 2 ay gibi kısa bir sürede, kentin sorunlarını ve toplumun talepleri doğrultusunda aliağa’mızda yepyeni, halka dönük bakış açısıyla tüm toplumun özlem duyduğu siyaseti insan ayırt etmeden gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de halkımızı asla yalnız bırakmadan, kentimize hizmet etmeye, yanlışa yanlış demeye, yoksulun garibanın yanında olmaya, çocuklarımız için çalışamaya, gençler için üretmeye, kadınlarımızın gururla yanlarında yürümeye, yaşlılarımızın evlatları olmaya, tüm kesimler için eşitlikçi bir anlayış ile siyaset yapmaya devam edeceğiz.

Kentimizin parsel parsel satılmasına izin vermeyeceğimizi, bunun için mücadelemizi halkımızla beraber omuz omuza gerçekleştireceğimizi,  kentimizin geleceğini asla ve asla rant odaklarına bırakmayacağımızı buradan ilan  ediyorum. CHP buradadır ve dimdik ayaktadır!

Değerli hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında genel başkanımız Özgür Özel ile birlikte partimizden başlayarak tüm ülkemize yayılan değişim rüzgarlarıyla umutlarımız yeşerdi. Mustafa Kemal Atatürk ve düşünce arkadaşlarının önderliğinde kurulan Cumhuriyet Halk Partisi ile ilk yüzyılımızda olduğu gibi ikinci yüzyılımızda da kuruluş felsefesine uygun olarak büyük bir sorumluluk bilinci ile yurttaşlarımızı refaha kavuşturacak, ülkemizi içinde bulunduğu durumdan çıkartacaktır.

Halkçı ve dürüst belediyecilik Türkiye’de galip gelmiştir. Hiçbir kişisel başarının bu büyük başarıdan daha değerli olmadığının bilinciyle, Aliağalı hemşehrilerimizin, partimize ve bizlere olan güvenine her zaman sahip çıkacağız. Halkımızın bize gösterdiği ilgiye çok teşekkür ederiz.

Türkiye artık kişisel çıkarcı zümrelerin değil halkçı, haktan yana, eşitlikçi, adil, huzurlu bir siyaset anlayışı için taraf olmuştur. Türkiye artık umut dolu yılların ve huzurlu bir toplum yapısının egemen olduğu bir ülke olma yolunda ilerleyecektir.

Sevgili Aliağalılar, seçim süresince yanımda olan, desteklerini hiç esirgemeyen başta sevgili eşim ve biricik kızım olmak üzere, sayın genel başkanımız Özgür Özel’e, büyükşehir belediye başkanımız sayın Cemil Tugay’a, bölge milletvekillerimize, il ve ilçe örgütümüze, özellikle büyük fedakarlık gösteren Aliağa kadın kolları ve gençlik kollarımıza ve tüm partililerimiz ile birlikte bana oy veren, yada vermeyen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle birlikte yol yürümek benim için bir onur. Halkımız için onurlu mücadelemiz devam edecek. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.