Zafer Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Erdinç Tahtacı, Aktif Radyo'da katıldığı canlı programda, partisi ve kendisi hakkında bilgiler verdi.

Gözden kaçırmayın

Çağatay Güç, Genel Sekreter Yardımcısı olduÇağatay Güç, Genel Sekreter Yardımcısı oldu

91.7 frekansı ile Aliağa, Bergama, Çandarlı, Menemen ve Yeni Foça, aktiffm.com.tr adresinden de tüm dünyaya yayın yapan Aktif Radyo'da canlı yayına katılan Zafer Partisi Aliağa Belediye Başkanı Erdinç Tahtacı, Aliağalı seçmenlere önemli mesajlar verdi.

Canlı yayında kendini tanıtan Tahtacı,1980 Ankara doğumlu olduğunu ve 2015 yılından bu yanada Aliağa'da ikamet ettiğini söyleyerek, "20 yıla yakın Türk Silahlı Kuvvetleri Özel Harekat'ta görev aldım ve Irak, Suriye ve Libya'da görev yaptım" dedi. Görev sürem boyunca, Saddam asılırken Irak'ta, Suriye iç savaşında Suriye'de ve Kaddafi yönetimi devrilirken Libya'daydım. Bu süreçler boyunca görev aldığım ülkelerin başına gelenleri gördüm ve biliyorum. Tüm bu sebeplerden dolayı emekli olduktan sonra Kuvvayimilliye ruhuyla hareket ederek Zafer Partisi'ne katıldım ve ülkem için mücadele veriyorum ifadelerini kullandı.

Canlı olarak Aktif Radyo'da yayınlanan programın videosu, dinleyiciler ve takipçiler tekrar izleyebilmesi için Aktif Fm facebook hesabında yayınlanmaktadır.